Daikin Airco installatie Halve Maan 6 Gorinchem

In de zomer van 2021 hebben we een mooie installatie mogen opleveren in Gorinchem. Het systeem is geïnstalleerd met het A-merk Daikin, heeft  3 binnenunits en 1 buitenunit.

Daikin staat bekend om zijn uitstekende en efficiënte systemen. Ook zijn de systemen van Daikin erg stil. U kunt zich wel voorstellen dat een geluidsarm systeem erg gewenst is in bijvoorbeeld de slaapkamer. Er zijn verschillende modellen binnenunits beschikbaar, ook in de meest luxe uitvoeringen. U kunt uw binnenunit dus altijd naar wens aanpassen aan uw interieur.

Daikin airco installatie Gorinchem

Comfort van koelen en verwarmen via app 

In Gorinchem is gebruik gemaakt van het model Perfera. Een mooi slank wandmodel. In dit model zit ook een speciaal filter dat de lucht zuivert van schimmels, bacteriën en virussen. Het model is via een afstandsbediening te bedienen, maar ook via een app op uw mobiele telefoon. Als u onderweg naar huis bent op een warme zomerdag, kunt u dus al uw binnenklimaat beheersen en zo komt u in heerlijk koel huis binnen. In de winter komt u door de hoge SCOP waarde ook voordelig verwarmen met deze lucht-lucht warmtepomp.

Airco installatie aan laten leggen door Installatiebedrijf Gorinchem

Installatiebedrijf Gorinchem denkt graag met u mee over waar de buiten- en binnenunits gesitueerd worden, om de leidingen zo mooi mogelijk weg te werken. Mochten er toch nog leidingen zichtbaar zijn worden deze netjes weggewerkt met een zogeheten leidinggoot. Deze leidinggoten zijn in vele kleuren verkrijgbaar en deze kunnen dus aangepast worden aan uw wensen. Alle werkzaamheden worden vooraf aan u gepresenteerd inclusief prijs in de offerte. U komt naderhand dus niet voor verrassingen te staan.

Heeft u ook interesse in een split unit airco? Wij horen graag uw wensen en kijken of we als airco installateur iets voor u kunnen betekenen.

Wilt u er koel in de zomer en warm in de winter bij zitten?

Bel ons op: 0613332221

×