Elektrotechnische werkzaamheden door een electricien uit Gorinchem uit laten voeren?

Installatiebedrijf Gorinchem staat voor u klaar bij elektrotechnische werkzaamheden zoals het installeren van een laadpaal thuis of meter- en groepenkast verzwaringen of aanpassingen. En natuurlijk zijn we ook  InstallQ zonnepanelen installateur. Voor elke elektroklus staan we voor u klaar.

Elektromonteur nodig?

Wilt u energie besparen en heeft u persoonlijk advies nodig? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Bel: 0613332221

Elektricien

Als u op zoek bent naar een betrouwbare elektricien, dan kunt u best nog wat vragen hebben. Wij van installatiebedrijf Gorinchem helpen u dan graag verder!

Hoe kiest u een betrouwbare elektricien?

Niet iedereen mag en kan werken met elektra. Er is veel geduld nodig bij het uitvoeren van de werkzaamheden en het komt ook heel nauwkeurig. Daarom wilt u een betrouwbare elektricien inschakelen. Een paar tips waar u dan aandacht aan kunt besteden tijdens uw zoektocht:

 • Erkend elektricien kiezen met een keurmerk.
 • Wat is het specialisme van de vakman?
 • Reviews op zoeken, zo kunt u ontdekken welke andere mensen u voor zijn gegaan en of dat zij tevreden zijn met de geleverde diensten.
 • Afspraak maken en offerte aanvragen, het hoort namelijk zo te zijn dat u een gespecificeerde offerte krijgt met daarop de totstandkoming van de prijs van de werkzaamheden.

Heeft een elektricien certificaten nodig?

Een elektricien kan in het bezit zijn van één of meerdere certificaten. Waar kunt u dan aan denken?

 • NEN 3140 VOP, hiermee mag de elektricien eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren.
 • NEN 3140 VP-certificaat, dan heeft een elektricien ook toestemming om complexe elektrotechnische werkzaamheden uit te voeren.
 • De VCA certificering toont aan dat een elektricien veilig werkt en aandacht heeft voor milieu en gezondheid.

Elektricien inhuren, waarom?

Iedereen kan wel eens een elektricien nodig hebben. Om er even bij stil te staan, zonder elektriciteit kunnen we veel niet doen in onze woning. Als er sprake is van een storing komen mensen er vaak pas achter wat ze niet kunnen doen. Soms kunt u een probleem zelf oplossen, maar niet altijd. Als er met elektriciteit gewerkt moet worden, dan is daar degelijke kennis voor nodig. Daarom kunt u maar beter een elektricien inschakelen voor de elektra werkzaamheden.

Welke werkzaamheden kan een elektricien uitvoeren?

Een elektricien kan u van dienst zijn bij alle werkzaamheden die te maken hebben met elektra in en rondom uw woning. Het werken met elektra is niet zonder risico. Daarom kunt u beter een erkende elektricien inschakelen om deze werkzaamheden uit te laten voeren. Een elektricien kan veel voor u betekenen, zoals:

 • Stopcontact vernieuwen of verplaatsen
 • Groepenkast vervangen of vernieuwen
 • Verlichting (lampen) vervangen
 • Schakelaar vervangen
 • Elektrotechnische storingen

Stopcontact vervangen

De elektricien kan voor u een stopcontact vervangen of vernieuwen. Misschien mist u in de woonkamer een paar stopcontacten of heeft u momenteel veel verlengsnoeren liggen. Dit kan na een tijdje erg vervelend zijn en daarom kunt u de elektriciens inschakelen om nieuwe stopcontacten bij u te plaatsen. Ook kunnen ze verplaatst of vervangen worden.

Verlichting vervangen of aanleggen?

Misschien denkt u al een tijdje aan mooie inbouwspotjes in het plafond. Maar wist u dat een elektricien expert is op dit gebied? Ze kunnen heel goed verlichting aanleggen. Als u dit door hen laat doen, dan verkleint u de kans op kortsluiting.

Hoeveel kost een elektricien?

U vraagt zich misschien wel af wat u moet betalen aan de elektricien, maar dit hangt af van een aantal factoren. Hierbij kunt u denken aan de benodigde materialen voor de werkzaamheden, de werkervaring, voorrijkosten en de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Bij installatiebedrijf Gorinchem weet u van tevoren waar dat u aan toe bent.

Tips bij stroomuitval

Stel er is ineens sprake van stroomuitval bij u, wat doet u dan?

 • Het eerste wat u moet doen is een kijkje nemen in de meterkast. Hier kunt u namelijk in kaart brengen of dat alle stoppen goed staan.
 • Ligt er een stop uit? Weet u ook welk apparaat de kortsluiting heeft veroorzaakt? Dan kunt u de stekkers van het apparaat uit het stopcontact halen en de stop omhoog schuiven. Maar weet u niet welk apparaat de kortsluiting veroorzaakt? Dan kunt u maar beter alle stekkers van apparaten uit deze groep uit het stopcontact halen. Dan schuift u de stop weer omhoog. Dan steekt u één voor één de stekkers van de apparaten in het stopcontact. Houd dan continu de stop in de gaten en dan kunt u snel ontdekken welk apparaat de kortsluiting veroorzaakt.

Maar het kan ook zijn dat u er niet uit komt waarom dat er sprake is van een stroomstoring. Het beste wat u dan kunt doen is contact opnemen met een elektricien uit uw regio. Een erkende elektricien heeft snel ontdekt wat er gaande is en kan het probleem snel oplossen.

Spoedklus? Wij helpen u graag

Als er sprake is van een elektrotechnische storing, staan wij van installatiebedrijf Gorinchem voor u klaar.

Wat kunnen wij als airco installateur voor u betekenen?

Bel ons op: 0613332221

×