Wij kunnen u ook als klusbedrijf Gorinchem helpen.

Wist u dat u ons ook kunt inhuren voor kleine en grote onderhoudsklussen? Met ruim 20 jaar ervaring in de bouw-, elektra- en installatiebranche zijn wij gespecialiseerd in vrijwel alle vakgebieden. Een lekkage, een nieuwe vloer, kleine en grote renovaties. Wij helpen u graag!

Klusbedrijf nodig?

Wilt u energie besparen en heeft u persoonlijk advies nodig? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Bel: 0613332221
Contact opnemen

Wat kunnen wij u ook als klusbedrijf aanbieden?

Voordat Installatiebedrijf Gorinchem startte hebben alle medewerkers al jaren lang in de bouwbranche gewerkt en ervaring opgedaan. Omdat ons team bestaat uit meerdere specialisme kunnen wij u met vrijwel alle binnen- en buitenshuis klussen helpen.

De plinten, het afwerken van de stopcontacten of het behangen van dat ene kamertje. We kennen het allemaal wel, die klusjes die gewoon blijven liggen. Installatiebedrijf Gorinchem ontlast u graag met deze klusjes. Eigenlijk is elke klus bespreekbaar. Door het grote team en daarmee verschillende vakgebieden kunnen wij altijd een collega inschakelen wiens kennis en kunde het beste aansluit bij uw wensen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Zelfs voor grote verbouwingen, zoals het plaatsen van een dakkapel of constructieve verbouwingen van bouwkundige aard, kunnen wij voor u verzorgen. Neem hiervoor wel geruime tijd van te voren contact met ons op. In zulke grote verbouwingen en/of renovaties gaat namelijk een hoop voorbereiding zitten. Denk hierbij aan het maken van bouwtekeningen, de juiste materialen bestellen en ook moet u voor sommige werkzaamheden een vergunning aanvragen. Houd hier dus rekening mee als u een grote verbouwing wilt uitvoeren.

Hoe werken wij als klussenbedrijf?

Wij kunnen begrijpen dat u benieuwd bent naar onze werkwijze. Tegenwoordig zie je door de bomen haast het bos niet meer. U zit met een klus in de maag en u wilt dat deze op een professionele manier wordt uitgevoerd. U kunt ons voor alle werkzaamheden benaderen en mocht de klus buiten onze specialisme vallen zullen we dat ook eerlijk met u communiceren. 

We bespreken allereerst uw wensen en wat er precies gedaan moet worden. Foto’s kunnen ons al een heel goed inzicht geven in de ruimte, mogelijkheden en de uitvoering, maar indien nodig komen we ook even op locatie bij u langs. Uiteraard bespreken we van te voren de prijs. In de offerte vindt u eigenlijk alle specificaties, denk hierbij aan:

  • Afgesproken werkzaamheden
  • Materiaal dat gebruikt zal worden
  • Eventuele extra kosten staan ook genoteerd op de offerte, denk hierbij bijvoorbeeld aan voorrijkosten of meerwerk (alleen indien afgesproken)
  • Totaalprijs

Zodra u akkoord bent met de offerte, kunnen we een datum inplannen voor de uit te voeren werkzaamheden. 

Veiligheid voor u en onze klusseniers

Veiligheid in de bouw- en installatiebranche is erg belangrijk. Zo zijn er een hoop regels op bepaalde bouwen, maar ook voor het werken bij particulieren. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA certificaat. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Daarnaast zijn onze medewerkers ook verzekerd. Dat is ook wel prettig om te weten. Stel dat ze per ongeluk schade maken, zijn deze kosten gewoon gedekt.

Bent u benieuwd of Installatiebedrijf Gorinchem wat voor u kan beteken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zien uw opdracht graag tegemoet.  

Wat kunnen wij als airco installateur voor u betekenen?

Bel ons op: 0613332221

Of neem contact met ons op